Sport

Organisatie

De LOVAH Werkgroep Sport organiseert jaarlijks een aantal leuke en sportieve evenementen!

– SBOH beachdag
– Cycling
– Wintersport

Leden

De huidige werkgroep bestaat uit:

  • Rens Bexkens
  • Vivienne Lamberti
  • Nigel Blokhuijzen
  • Victor Bruins Slot
  • Roza Nijveldt
  • Misschien wel JIJ?!

Heb je een vraag aan de Werkgroep Sport? Of wil je een open sollicitatie sturen?

SBOH Beachdag 2021  — Update 22 juli —

Namens de LOVAH, VASON en VAAVG hopen we op 18 September aanstaande de volgende editie van de SBOH Beachdag in Scheveningen te organiseren. Dit is het jaarlijkse uitje volledig verzorgd door de SBOH. Achter de schermen zijn we druk bezig met de planning van een sportief programma bij Beachclub Copacobana.

Het programma vindt grotendeels buiten plaats en start om 12.00u. Er wordt gezorgd voor drankjes, lunch, BBQ en als afsluiter een feest inclusief fameuze DJ.

De hoofdactiviteit overdag is het befaamde beachvolleybal toernooi. Je kan zelf van te voren een volleybalteam vormen, maar indien je niet aan voldoende spelers komt dan kunnen we dit ter plaatse aanvullen. Tussendoor zullen er in kleinere groepen ook enkele andere activiteiten/workshops plaatsvinden (vorige edities was er yoga of een cursus twerken).

Het is ook mogelijk om een dagdeel te komen, bv. alleen beachvolleybal, de BBQ of juist het feest. Geef dit aan bij de inschrijving. De inschrijvingen zullen in de tweede week van augustus plaatsvinden. Houd hiervoor de website in de gaten.

Na het feest is er de mogelijkheid om te overnachten in 1 van de vele hotels in de omgeving. De afgelopen jaren kon de overnachting gedeeltelijk worden gedeclareerd bij de SBOH. Of dat dit jaar ook het geval is, wordt later bekend.

Bovenstaande is natuurlijk geheel afhankelijk van de coronamaatregelen die dan gelden. Er is dus een kans dat het niet door zal gaan. Dit laten we uiterlijk 3 weken van te voren weten.

Sportieve groet, Werkgroep Sport (wgs@lovah.nl)

Alles op een rij:
Wat: SBOH Beachdag
Datum: 18 september 2021
Tijd: 12.00u tot 01.00u
Waar: Beachclub Copacobana, Scheveningen
Voor wie: aios huisartsgeneeskunde, ouderengeneeskunde, AVG en Maatschappij en Gezondheid
Kosten: gratis

Eerdere edities:

Cycling 2021

  

 

 

SBOH Beach Dag 2019