Kies in het menu aan de rechterzijde voor meer informatie over de afdeling

LOVAH AMC

LOVAH AMC bestaat uit AIOS die voor mede-AIOS onderrwijs en activiteiten organiseren. Naast dit organiseren behartigen zij ook de belangen van de AMC AIOS in 4 jaarlijks overleg met het hoofd van de opleiding en andere medewerkers van het instituut. Er is een korte link waarin de LOVAH regelmatig wordt gevraagd mee te denken over veranderingen in het curriculum.

De activiteiten die de LOVAH AMC organiseert zijn divers; van onderwijsgerelateerde workshops, pubquiz tot netwerkborrels tezamen met de LOVAH VUmc en een jaarlijkse zeildag.

De LOVAH AMC is nauw betrokken bij landelijke ontwikkelingen door actieve deelname tijdens de maandelijkse landelijke LOVAH ledenraad

LOVAH AMC op facebook zie: www.facebook.com/lovah.amc

De vergaderingen van LOVAH AMC zijn voor alle AMC AIOS vrij toegankelijk. Voor meer informatie over de vergaderingen of om je aan te melden:

Inschrijvingen

 

    • Wijnproeverij 15 juli 2021: Klik hier om je in te schrijven!

Commissies & Activiteiten

 

AIOS sportdag

In de zomer organiseren we een AIOS sportdag. Er is met het instituut geregeld dat alle AMC AIOS op deze dag niet naar de praktijk/stage hoeven als zij aan de sportdag deelnemen. Dus in plaats van een dag hard ploeteren is dit dé gelegenheid om je mede-AIOS op een ontspannen manier beter te leren kennen. Wij zorgen voor een hapje, drankje, maaltijd en hopelijk heerlijk zonnetje. Afgelopen jaren is onder andere beachvolleybal gespeeld op het strand of heerlijk gezeild over het Markermeer.

Jaaroverstijgend Onderwijs (JOO)

De onderwijscommissie organiseert diverse onderwijsactiviteiten, zoals twee keer per jaar in april en oktober het jaaroverstijgend onderwijs na de LHK-toets.

Borrels

In samenwerking met LOVAH VUmc organiseren we eens in de twee maanden een gezamenlijke borrel. Het is een leuke gelegenheid om weer bij te praten met je mede-AIOS en nieuwe AIOS uit de andere jaren en van het VUmc te leren kennen. Ze vinden plaats op vrijdagavond en zijn de ideale manier om je weekend te beginnen! Hou voor de data je mail, de nieuwsbrief en/of de facebook site in de gaten.